For the last time

2013-02-25 @ 18:57:06
Som ni säkert märker skriver jag näst intill aldrig. Tror jag behöver en paus från bloggen. Har verkligen inte tid att sitta här och skriva vad jag gör för jag gör nästan bara samma saker. Är med Felix, går i skolan, är med mina vänner och pluggar. Anyway, kommer vara borta ett tag, antar att vi lär se då jag fått min insperation tillbaka men hoppas inte på för mycket. Om ni nu fortfarande vill följa mitt ack så spännande liv så kan ni följa mig på:
Instagram: evelinaperson
Twitter: EvvanPersson (obs. klagar och hatar på allt för det mesta, är dock askul så följ mig där)
Har ni något på hjärtat så kan ni även skriva till mig på kik: evelinaperson
 

No post on sundays.

2013-02-17 @ 18:32:29

Under veckan som gått; På måndagen var jag med Felix. Pluggade histora men han spelade fifa samtidigt så det blev svårt att koncentrera sig. Det var även fettisdag, jag åt en semla. Även fast jag inte alls tycker att semlor är så speciellt gott så måste man ju ändå äta en. Jag hade prov i historia denna dagen och det gick väl sådär. Onsdagen åkte jag till Felix efter halva dagen, för av någon outgrundlig andledning fick jag migrän just då provet i NK skulle vara. Märkligt.. Var hur som helst var jag hos Felix. Han var väldigt sjuk så vi gjorde inte så mycket. Slavade mest åt honom. Sen var det alla hjärtans dag i torsdags. Spenderade dagen på skolan, åt pizza hemma och fick ett blomsterbud hemskickat till mig av Felix. Oerhört fin överraskning. Det blev fredag. Vi hade långfärdsskridskor på idrotten vilket slutade med att jag ramlade och slog i röv + en gammal knäskada. Inte alls så roligt. Min moster kom även hit och hälsade på över helgen. Väldigt mysigt! Vi tittade på lite tv, drack cocacola och tog det mest lugnt. Jag somnade även klockan (så mycket lol över detta så det finns ej..) 22:00. Igår gjorde jag ingenting, var och handlade med pappa men annars så blev det inte så mycket gjort under dagen. Åt middag med mina två mostrar. Såg inte på melodifestivalen förövrigt. Idag vaknade jag klockan halv åtta av mig själv, inte så party. Kört skoter med pappa och har bakat kanelbullar. Nu gott folk ska jag sluta skriva detta oerhört meningslösa blogginlägg och basta. Ha det bra vänner.
 
 

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

2013-02-10 @ 11:55:00
Idag ska jag städa mitt rum, lyssna på L.W, måla mina naglar och eventuellt vara med Felix. Låg vaken till 2- halv 3 igår och tänkte. Lol varför så irriterande djup Evelina. Varför? Borde plugga historia också men vet inte ifall jag orkar.. Har prov på tisdag. Orkar ej varför så lat?

Se dig om.

2013-02-09 @ 17:27:16
Saker jag gör istället för att vara inne på min blogg är följande. Jag pluggar, går i skola, är med Felix, lyssnar på musik, sover och äter på max. Igår var jag hos Felix och sen var jag på bio med Julia. Fabulöst liv jag har. Nu ska jag sminka mig och senare åka iväg på middag med min familj hos några. 

En annan del av Luleå.

2013-02-02 @ 18:41:28
För att ta gårdagen i lite hastiga drag.Var i skolan, gick på stan och åt på max med Linnea. Åkte sen till Felix och var med honom och efter det fikade jag med Linnea på Friends. Träffade Felix där med men det är en annan historia. Idag har jag varit på stan med Elin en stund, suttit på KH och läst och nu är jag hemma hos Julia. Var meningen att vi skulle gå på hockey men så blev det inte. Så hoppas ni har det bra. Carpe diém på er peps så hörs vi när vi hörs.
RSS 2.0